Tribal Fusion 1

Tribal Camp Oslo 2010 workshop.

Time: Saturday 11 September 10:00-12:30 + 13:30-16:00
Place: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
Teacher: Callisto
Price: NOK 600,-

Register for this workshop on mail@tribaltroopers.com

This intensive Tribal Fusion workshop provides the opportunity to specialize and develop the understanding of the movements, as well as how to combine them in different sets. We go through different variations of layering, as well as eye-catching combinations you can use in your Tribal Fusion dance. We will also go through an entire choreography.
Bring workout clothes and hip belt or scarf to class.
At least two years of training in Tribal Fusion, ATS or belly dancing is required.

Callisto is one of the Scandinavian pioneers of Dark Tribal Fusion and Tribal Fusion. She performs and teaches in Sweden and Europe, and has also been one of the guest artists / teachers at Gothla U.S. in California.
She is a passionate dancer and a dedicated and competent teacher with a passion for the dance and the students. This has resulted in a large number of students around Europe. Callisto teaches Tribal Fusion, Dark Fusion and ATS. She often uses tools such as daggers, sai, sword, candles or isis wings in her performances.

See the full schedule for Tribal Camp Oslo 2010 »

External links: Callisto’s websiteCallisto on YouTube

Norwegian
Denne intensive Tribal Fusion-workshoppen gir mulighet til å fordype seg og videreutvikle sin forståelse for bevegelsene, samt hvordan man kan kombinere dem på ulika sett. Vi går gjennom forskjellige varianter av layering, samt iøyenfallende kombinasjoner man kan bruke i sin Tribal Fusion-dans. Vi kommer også til å gå gjennom en hel koreografi.
Ta med treningsklær og hoftebelte eller sjal til klassen.
Kurset krevet minst ett års forkunnskaper innen Tribal Fusion eller ATS, eller minst to år med magedans.

Callisto er en av de nordiske pionerene innen Dark Tribal Fusion og Tribal Fusion. Hun opptrer og underviser runt om i Sverige og Europa, og har også vært en av gjesteartistene/lærerne på Gotha US i California.
Hon er en pasjonert danser og en dedikert og kompetent lærer som brenner for dansen og sine elever. Dette har resultert i et stort antall elever runt om i Europa. Callisto undervisaer i Tribal Fusion, Dark Fusion og ATS. Til dansen bruker hun ofte redskap som dolkar, sai, sverd, lys eller isisvinger.

Se hele timeplanen for Tribal Camp Oslo 2010 »

Eksterne lenker: Callistos nettsideCallisto på YouTube

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s