Dark Tribal Fusion

Tribal Camp Oslo 2010 workshop.

Time: Sunday 12 September 10:00-12:30 + 13:30-16:00
Place: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
Teacher: Callisto
Price: NOK 600,-

Register for this workshop on mail@tribaltroopers.com

In this workshop we will work with techniques that emphasize the drama of Dark Fusion. We combine it with arm movements, posture and mimik to reinforce the message of the dance further. We go through a whole choreography based on sharp techniques combined with powerful presence and intense expression.
Bring workout clothes and hip belt or scarf to class.
At least two years of training in Tribal Fusion, ATS or belly dancing is required.

Callisto is one of the Scandinavian pioneers of Dark Tribal Fusion and Tribal Fusion. She performs and teaches in Sweden and Europe, and has also been one of the guest artists / teachers at Gothla U.S. in California.
She is a passionate dancer and a dedicated and competent teacher with a passion for the dance and the students. This has resulted in a large number of students around Europe. Callisto teaches Tribal Fusion, Dark Fusion and ATS. She often uses tools such as daggers, sai, sword, candles or isis wings in her performances.

See the full schedule for Tribal Camp Oslo 2010 »

External links: Callisto’s website, Callisto on YouTube

Norwegian

I denne workshoppen skal vi jobbe med teknikker som framhever dramatikken i Dark Fusion. Vi setter det sammen med armbevegelser, holdning og mimik for ytterligere å forsterke budskapet i dansen. Vi går gjennom en hel koreografi som bygger på skarpe teknikker kombinert med kraftfullt nærvær og intensivt uttrykk.
Ta med treningsklær og hoftebelte eller sjal til klassen.
Kurset krevet minst ett års forkunnskaper innen Tribal Fusion eller ATS, eller minst to år med magedans.

Callisto er en av de nordiske pionerene innen Dark Tribal Fusion og Tribal Fusion. Hun opptrer og underviser runt om i Sverige og Europa, og har også vært en av gjesteartistene/lærerne på Gotha US i California.
Hon er en pasjonert danser og en dedikert og kompetent lærer som brenner for dansen og sine elever. Dette har resultert i et stort antall elever runt om i Europa. Callisto undervisaer i Tribal Fusion, Dark Fusion og ATS. Til dansen bruker hun ofte redskap som dolkar, sai, sverd, lys eller isisvinger.

Se hele timeplanen for Tribal Camp Oslo 2010 »

Eksterne lenker: Callistos nettsideCallisto på YouTube

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s