Tribal Fusion 2

Tribal Camp Oslo 2010 workshop.

Time: Sunday 12 September 12:00-15:00
Place: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
Teacher: Tina Nyborg
Price: NOK 350,-

Register for this workshop on mail@tribaltroopers.com

Tribal Fusion is an innovative and modern belly dance style with elements such as popping and locking from hip hop. Belly dance already use isolations, but in Tribal Fusion we go deeper into the technique. The movements are marked and more experimental. The music is interpreted and used different from belly dance.

In this workshop we will work on awareness of the body and muscles in connection with isolations and balance. We go through various movements and put them together in a choreography. To get full benefit of the workshop you should have knowledge of undulations, shimmies and hip drops. Experience a fun and different way of dancing belly dance! Bring workout clothes and hip belt or scarf to class.

Tina has run Drammen Bellydance School for nearly a decade. She organizes a dance show at Union Scene in Drammen twice a year and performs with her students annually at the Drammen River Festival.
In addition to belly dance Tina has studied yoga, African dance, dancehall and hip-hop, and she teaches at Elixia.

See the full schedule for Tribal Camp Oslo 2010 »

External link: Tina’s website (Norwegian)

Norwegian

Tribal Fusion er en innovativ og moderne magedansstil med elementer som popping og locking fra hip hop. I magedans bruker vi allerede isolasjoner, men i Tribal Fusion går vi grundigere inn i teknikken. Bevegelsene er markerte og mer eksperimentelle. Musikken tolkes og brukes litt annerledes enn i oriental.

Kurset består av bevisstgjøring av kroppen og musklene i forbindelse med isolasjoner og balanse. Vi går gjennom ulike bevegelser og setter dem sammen i en koreografi. For å få full uttelling av kurset, er det lurt å beherske kameler, shimmies og hip drops. Opplev en morsom og annerledes måte å danse på! Ta med treningsklær og hoftebelte eller sjal til klassen.

Tina har drevet Drammen Magedansskole i snart ti år. Hun setter opp forestillinger på Union Scene i Drammen to ganger i året og opptrer med elevene sine årlig på Drammen Elvefestival.
I tillegg til magedans er Tina også kurset i yoga, afrodans, dancehall og hiphop, og hun underviser på Elixia.

Se hele timeplanen for Tribal Camp Oslo 2010 »

Ekstern lenke: Tinas nettside

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s