Tribal Fusion drum solo

Eva Loune
Eva Loune

«Isolated precision..»

Tribal Camp Oslo 2011 workshop.
Time: Sunday 25 September 10:00-12:30 and 13:30-16:00 (5 hours with 1 hour lunch break)
Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
Instructor: Eva Loune
Price: NOK 600,-
Registration: mail@tribaltroopers.com

The music is an Arabic tabla solo and called Al Holom Beats. Eva interprets it as a tribal fusion dance with isolated movements and body control. The choreography also contains elements of American Tribal Style. This drum solo for those who have danced for a while and know about basic belly dance steps.

If you find this workshop interesting, you might also like:

About Eva

Eva Loune has been running a dance school in Arabic dance for 15 years in Sandefjord. She travels all over Norway and holds weekend workshops. She teaches and choreographs in a variety of dances such as Nubian, shaabi, khaligi, Saidi, faraonic, shamadan, Americas Tribal Style, Tribal Fusion and Raqs Sharqi.

In recent years she has focused on the fusion dance, including Tribal Fusion, and dances inspired by hip-hop. Eva has an American Tribal Style group called TribalEyes.

More on Tribal Fusion

http://en.wikipedia.org/wiki/Tribal_Fusion

NORWEGIAN:

Tribal Fusion trommesolo

«Isolert presisjon..»

Musikken er en arabisk tablasolo og heter Al Holom Beats. Eva tolker den som en tribal fusion-dans med isolerte bevegelser og kroppskontroll. Koreografien inneholder også elementer fra American Tribal Style.

Evas dansegruppe fra Sandefjord danset denne koreografien på Al Farahs høstfest 2010. Trommesoloen passer for deg som har danset en stund og som behersker grunnleggende magedansbevegelser.

Hvis du synes dette kurset er interessant, vil du også like:

Om Eva

Eva Loune har drevet danseskole i arabisk dans i 15 år i Sandefjord, samt at hun reiser rundt i Norge og holder helgekurs. I tillegg tar hun oppdrag for den kulturelle skolesekken. Hun underviser og koreograferer i mange forskjellige folkedanser som nubisk, shaabi, khaligi, saidi, faraonik, shamadan, Americen Tribal Style, tribal fusion og oriental. Evas danseskole setter en gang i året opp en helaftens forestillingen som i år heter Gilgamesh i Sandefjord.

De siste årene har hun fokusert mye på fusion-danser, blant annet Tribal Fusion og danser inspirert av hip-hop. Eva har også en American Tribal Style-gruppe som heter TribalEyes. Det er andre året vi har Eva som gjesteinstruktør på Tribal Camp Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s