Slow American Tribal Style bellydance

Jorunn Sjølli
Jorunn Sjølli

«Slowly, but surely ..»

Tribal Camp Oslo 2011 workshop.
Time: Friday 23 September 18:00-21:00
Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
Instructor: Jorunn Sjølli
Price: NOK 350,-
Registration: mail@tribaltroopers.com

In this workshop you will learn the basic slow movements, get insider tips to achieve an elegant flow, and the secrets behind the tribal posture and arms. You will also get an introduction to some brand new FatChanceBellyDance movements that will be released on the next DVD from FCBD. Lucky Jorunn is one of very few in the world who has learned it directly from the source, Devi Mamak.

Finally we will be testing the movements using three different pieces of music, one is a traditional taxim with flamenco-/arabisk guitar, the other is a traditional song with mizmar and the last one is a modern tribal fusion-like song. The aim is that we will experience how varied the slow movements are when we use different pieces of music because we (un)consciously use them with different momentum and drama based on the feelings the music creates within us.

If you find this workshop interesting, you might also like:

About Jorunn

Jorunn has a background in ballet, ballroom, jazz ballet and belly dance, and began studying American Tribal Style belly dance with Jenny Lovise Staurset in 2002. Jorunn is a member of the troupe Tribal Troopers which was founded by Jenny Lovise Staurset in 2003.

Jorunn has studied the ATS with Carolena Nericcio of FatChanceBellyDance (FCBD) and Megha Gavin of Devyani Dance Company since 2006. Jorunn completed the General Skills Certification with Carolena in 2009. Jorunn has also studied the ATS with Devi Mamak from Ghawazi Caravan several times and Wendy Allen from FCBD. In 2009 Jorunn completed Carolena Nericcio’s intensive Teacher Training course, and is the only one in Norway that is certified by Carolena in the FatChanceBellyDance format. Jorunn is officially a FatChanceBellyDance Sister Studio.

Two years ago Jorunn founded Oslo Tribal Belly Dance School and gives weekly ATS classes in Oslo. She is the artistic director of Tribal Comets which she started in 2010 with Kajsa Koller and Miriam Gjerstad. Tribal Comets uses the FatChanceBellyDance format.

More on ATS

http://www.fcbd.com/about/

Video

Jorunn Sjølli danser improvisert American Tribal Style bellydance med Miriam Gjerstad

NORWEGIAN:

«Sakte, men ikke rolig..»

På dette kurset vil du lære de viktigste sakte bevegelsene, få nyttige innsidetriks for å oppnå elegant flyt, samt hemmeligheten bak den fine tribal-holdningen og -armene. Du vil også få en innføring i noen flunkende nye FatChanceBellyDance-bevegelser som kommer på neste DVD fra FCBD som ble spilt inn i San Fransisco nå i juni! Heldiggrisen Jorunn er en av meget få i hele verden som har lært disse direkte fra kilden, Devi Mamak.

Til slutt skal vi teste ut bevegelsene på tre forskjellige sakte musikkstykker, en tradisjonell taksim med flamenco-/arabisk gitar, en tradisjonell sang med mizmar og en moderne tribal fusion-aktig sang. Målet med dette er at vi skal få en erkjennelse av hvor varierte de samme bevegelse oppleves i vidt forskellige musikkstykker fordi vi (u)bevisst danser med forskjellig momentum og drama basert på følelsene musikken skaper i oss.

Hvis du synes dette kurset er interessant, vil du også like:

Om Jorunn

Jorunn har bakgrunn innen ballet, ballroom og jazzballett, og begynte å studere American Tribal Style bellydance hos Jenny Lovise Staurset i 2002 etter først å ha danset magedans et par år. Jorunn er medlem av Tribal Troopers, som Jenny Lovise Staurset startet opp i 2003.

Jorunn har studert ATS hos grunnleggeren av denne dansestilen, Carolena Nericcio fra FatChanceBellyDance (FCBD), samt Megha Gavin fra Devyani Dance Company, siden 2006. Jorunn fullførte General Skills Certification med Carolena i 2009. Jorunn har også studert ATS hos Devi Mamak fra Ghawazi Caravan flere ganger og Wendy Allen fra FCBD. I 2009 fullførte Jorunn Carolena Nericcios intensive Teacher Training-kurs, og er den eneste i Norge som er sertifisert av Carolena innen FatChanceBellyDance-formatet. Jorunn er offisielt et FatChanceBellyDance Sister Studio.

For to år siden startet Jorunn opp Oslo Tribal Bellydance School og har faste ukeskurs i ATS i Oslo. Hun er kunstnerisk ansvarlig for dansetruppen Tribal Comets, en ATS-gruppe som benytter FatChanceBellyDance-formatet, som hun startet opp i 2010 sammen med Kajsa Köller og Miriam Gjerstad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s