Plakaten til Hauken-i-Redet 15

Kun èn uke igjen til lørdag 25. januar og jubileumsforestillingen Hauken-i-Redet 15!

Tribal Troopers har gjennom årenes løp, sammen med gode hjelpere, nydelige dansere og engasjert publikum, samlet inn tusenvis av kroner til prosjekter i Mosambik og i Kenya. På jubileumsplakaten hadde vi selvfølgelig lyst til å ha med alle som har bidratt, men siden det ville blitt en kjempejobb valgte vi å være litt selvdiggere i stedet..

Vi er kjempestolte over hver enkelt Hauken-i-Redet-forestilling, og gleder oss innmari til lørdag. Ta med deg hele familie- og venneflokken og kom og opplev en magisk aften på Rommen Scene på Stovner i Oslo.

Hauken-i-Redet 15 plakat

2 kommentarer om “Plakaten til Hauken-i-Redet 15

  1. Hei 🙂 Hauken i Redet blir en kjempe bra show 25 januar. Har du glemt a skrive at Brasilianas duet ( Adryanna Shamsa og Jenny Staurset ) skal opptre ogsa?! Gleder meg a se alle som skal danse pa lordag, det blir veldig koselig;) ELSKET Hauken i Redt plakart. Varme hilsner,
    Adryanna Shamsa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s