Tribal Troopers proudly presents: Raqs Attacks!

Tribal Troopers
Tribal Troopers

 

Tribal Troopers proundly presents: Raqs Attacks!

 

Vi introduserer herved åpen scene på Månefisken Café en gang i måneden! Alle kan bli med uansett hva slags stil du liker å opptre med. Å være åpen og raus kan sees som en strategi for å øke forståelsen for dans blant folk flest og ikke kun for de helt spesielt interesserte som går på kurs hos en bestemt instruktør akkurat nå. Åpenhet i seg selv fordrer til flere muligheter.

 

Å stadig legge til rette for at artistene er frie til å uttrykke seg akkurat slik de ønsker det er en måte å være demokratisk på. Ved å akseptere individenes rett til å gjøre dans på sin måte, å anerkjenne dansere som frie og ansvarsfulle aktører åpner vi for et mangfoldig felleskap. Ved å synliggjøre ulikheter slik vi ønsker at Raqs Attacks! skal gjøre, vil det få konsekvenser for hvordan vi forholder oss til ulikheter. Vi er positive. Å være delaktig som positive aktører handler om å se, løfte frem og tillate ulikhetene i dansemiljøet. Dette tror vi er positivt for publikum som er like mangfoldige som vi er.

 

Skal vi bli gode på å opptre må vi øve. Vi synes det mangler en møteplass for folk som ønsker å opptre og øve på dette. Derfor ønsker vi nå å organisere en arena for dansekunst. Dansere som velger å stille opp har fullstendig kunstneristisk frihet til å selv fortelle sin historie. Vi mener det er viktig å anerkjenne de ulike stilarter slik at vi som dansemiljø kan vokse og åpne opp for flere måter å gjøre dans på.

 

Tribal Troopers inviterer og samler mennesker som vil dele dans på Raqs Attacks! Vi er veldig glade i sci-fi, og konseptet er inspirert av filmen Mars Attacks!

 

Her kan du som publikum oppleve magedans, Bollywood, ATS bellydance (American Tribal Style bellydance), Bhangra og myer mer. Scene er på Månefisken Café en søndag i måneden. Raqs Attacks er med på å lage potensiale møteplasser og øke interessen for dans på alle områder samtidig som det gjøres mulig for dialog mellom de ulike stilartene.

 

Det blir en time med dans fra kl. 15.00, gratis inngang.

Ønsker du å opptre? Meld deg på til jenny@staursets.com – som vanlig første til mølla som gjelder.

Datoer: 31 .mai, 28. juni, 26. juli , 30. august og 13. september.

 

Hilsen Jorunn og Jenny, fra Tribal Troopers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s