Bidra på Hauken-I-Redet 17

2015-11-15-hauken-17-fb-cover-tribal-troopers

Vi i Tribal Troopers forstår at familier i ekstrem fattigdom lever under de verste forhold hvor deres hverdag består av sult, sykdommer, dårlig helse, manglende skolegang, ødelagte sosiale relasjoner, vold, seksuelt misbruk og rusmisbruk. Et sørgelig faktum er at årsakene til fattigdommen også forsterker hverandre.

I følge Boisrovray (Dagbladet 17/7-15) er det viktig å arbeide for å hjelpe familier ut av ekstrem fattigdom ved å arbeide bredt. Vi er klare over at vår lille innsats ikke på noen måte kan dekke et helhetlig og godt nok tilbud.

Vi har likevel funnet en liten vei inn til noen jenters muligheter for skolegang ved å arrangere veldedighetsforestilling og med det samle inn penger til et senter i Homa Lime i Kenya. Vi vet at utdanning kan være en strategi for å kunne trygge seg selv.

Har du lyst til å bidra med danseopptreden på Hauken-I-Redet 17, eller praktisk hjelp denne spennende dagen (lørdag 30. januar 2016) er du hjertelig velkommen med ditt bidrag. Ta kontakt med Jenny på jenny@staursets.com.

Her er Facebook-eventet

Hilsen fra oss i Tribal Troopers,
Jorunn og Jenny

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s