Orientalsk julebasar!

2015-11-05-orientalsk-julebasar-flyer

For 4. året på rad arrangerer Tribal Troopers Orientalsk Julebasar og danseforestilling! Kom til STUDYO i Oslogate 20 i Gamlebyen søndag 29. november kl. 16:00. Danseoppvisningen starter kl. 18.00 og vi vil vise frem litt forskjellig – bhangra, ATS og magedans.

Tribal Troopers arrangerer i år sitt Orientalske Julebasar med både Shireen og Strike A Pose, så her blir det mange godbiter! Vi selger unna både noe nytt og noe brukt av; magedans- og flamencokostymer, tilbehør til alle anledninger, både på og av scenen, tribalbelter, sjal, slør, øyevipper, makeup, masse nydelige skjørt, noe treningsklær, håndlagde smykker, andre smykker og enda flere nye og brukte festligheter. Vi selger kaffe og kaker og en deilig, varm gryterett.

Det blir loddsalg og fine premier! Det blir garantert dans også, så ta med deg hoftesjalet ditt og sving deg med i magedansen.

Velkommen til et koselig treff for store og små. Gratis inngang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s