Vi ønsker å takke

Photo © Alfredo BarbutiPhoto © Alfredo Barbuti

Tribal Troopers ønsker å takke alle bidragsytere for en godt gjennomført Hauken-I-Redet 17 veldedighetsforestilling.

Vi ønsker å takke Trude Knutsen Bjørnsund, Bente Gillerstedt Pettersen, Les Mc Laren, Tone Indergård, Negesti Oppegaard, Pål Vengsholt, Gry Flovild, Molly Flovild Whiting, Pia M. Smidtsrød, Olav Smidtsrød, Lene Lorentzen, Tor Ole Ree, Camilla Svendsen Skriung, Anny Langer, Espen Helleberg, Espen Stang, Andreas Ulvo, Danielle Halluin, Aurora, Nataya Wesaw Sellæg, Vilde Emilie Højfeldt, Emilie Elstad, Eline Gjestvang, Kristian Notland Harnes, Vidar Braun, Lars Gulbrandsen, Elin Gjelsten, Oslo Tribal & Bellydance School, STUDYO, Miriam Gjerstad, She Comes In Colour, Strike A Pose, Jorunn Sjølli, Jenny Staurset, Mester Grønn, MENY, KIWI, Frifond og Stovner bydel for sponsorstøtte, kaker og hjelp.

Vi ønsker å takke Danielle Halluin, Renate Hansen, Hilde Bjørnstad, Sedna Bellydancer, Miriam Embla, Gloria Riveros` dansegruppe, Oslo Tribal & Bellydance School, Ponderosa Sweethearts, The Rebel Force, Miriam Embla med dansere, Marte Fagereng, Treasure Tribe, Priscilla, Kharua Bolivia, Aurora, Svetlana Povarova Ree og Tribal Troopers for nyyyyydelig dans!

Takk til publikum for oppmøte, god stemming og møljedans. 😀

Vi samlet inn 16 405,- kroner som går direkte til jenters utdanning!!

Smask til alle fra Jenny og Jorunn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s